Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/29301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасименок, Дмитрий Васильевич | |
dc.date.accessioned | 2024-06-25T10:07:48Z | |
dc.date.available | 2024-06-25T10:07:48Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Менеджмент і маркетынг у турызме [Электронный ресурс] : вучэбна-метадычны комплекс па вучэбнай дысцыпліне для спецыяльнасці 1-23 01 12 Музейная справа і ахова гісторыка-культурнай спадчыны (па напрамках) / Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт культуры і мастацтваў, Факультэт інфармацыйна-дакументных камунікацый, Кафедра гісторыка-культурнай спадчыны ; склад. Д. В. Герасімёнак. - Электронныя тэкставыя даныя. - Мінск, 2024. - 22 с. : табл. - Бібліягр.: с. 20-22. - Загаловак з экрана. - Дэпаніравана ў БДУКМ 20.06.2024, № 092520062024. | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/29301 | |
dc.description.abstract | Мэтай курса з'яўляецца азнаямленне студэнтаў з асноўнымі метадамі, прынцыпамі і функцыямі кіравання, што выкарыстоўваюцца на турыстычных прадпрыемствах; навучанне студэнтаў распрацоўцы і прыняццю кіраўнічых рашэнняў, выяўленню і вырашэнню канфліктаў у калектыве; вызначэнне спецыфікі кіравання чалавечымі рэсурсамі ў сферы турызму; фарміраванне ў студэнтаў теарэтычных ведаў і практычных навыкаў па пытаннях арганізацыі і асаблівасцямі функцыянавання маркетынгу турызму; азнаямленне студэнтаў з прынцыпамі эфектыўнай пабудовы маркетынгавай стратэгіі на прадпрыемстве турыстычнай індустрыі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГУКИ | en_US |
dc.subject | маркетинг в туризме | en_US |
dc.subject | менеджмент в туризме | en_US |
dc.subject | управление в сфере культуры | en_US |
dc.subject | учебно-методические комплексы - БГУКИ | en_US |
dc.title | Менеджмент і маркетынг у турызме | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Депонировано в 2024 г. |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.