Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/26457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНовогродский, Тадеуш Антонович-
dc.date.accessioned2022-12-13T09:11:47Z-
dc.date.available2022-12-13T09:11:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНавагродскі, Т. А. Традыцыі харчавання як нематэрыяльная культурная спадчына беларусаў / Т. А. Навагродскі // Сохранение нематериального историко-культурного наследия стран СНГ в контексте глобальных вызовов : Международный научно-практический семинар (Минск, 15-17 ноября 2022 г.) : сборник научных статей / Белорусский государственный университет культуры и искусств [и др.]. - Минск, 2022. - С. 136-142. - Библиогр.: с. 142 (6 назв.).en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/26457-
dc.description.abstractРазглядаюцца асаблівасці традыцыйнай культуры харчавання беларусаў. Выдзелены асноўныя структурныя часткі, якія дазваляюць адносіць яе да нематэрыяльнай культурнай спадчыны. Адзначаецца неабходнасць фіксацыі палявога матэрыялу ад пажылых інфармантаў у этнаграфічных экспедыцыях у розныя гісторыка-этнаграфічныя рэгіёны Беларусі. Падкрэсліваецца важнасць працы па ўключэнні элементаў традыцыйнай культуры харчавання ў Дзяржаўны спіс гісторыка-культурных каштоўнасцей Рэспублікі Беларусь.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГУКИen_US
dc.subjectнародный застольный этикетen_US
dc.subjectтрадиционная пищаen_US
dc.subjectбелорусская народная кухняen_US
dc.subjectнародная культура Беларусиen_US
dc.subjectбелорусские блюдаen_US
dc.titleТрадыцыі харчавання як нематэрыяльная культурная спадчына беларусаўen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Сохранение нематериального историко-культурного наследия стран СНГ в контексте глобальных вызовов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TRADYCY_HARCHAVANNYA_YAK_NEMATEHRYYALNAYA.pdf246.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.