| dc.contributor.author | Новогродский, Тадеуш Антонович | |
| dc.date.accessioned | 2022-12-13T09:11:47Z | |
| dc.date.available | 2022-12-13T09:11:47Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.identifier.citation | Навагродскі, Т. А. Традыцыі харчавання як нематэрыяльная культурная спадчына беларусаў / Т. А. Навагродскі // Сохранение нематериального историко-культурного наследия стран СНГ в контексте глобальных вызовов : Международный научно-практический семинар (Минск, 15-17 ноября 2022 г.) : сборник научных статей / Белорусский государственный университет культуры и искусств [и др.]. - Минск, 2022. - С. 136-142. - Библиогр.: с. 142 (6 назв.). | en_US | 
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/26457 | |
| dc.description.abstract | Разглядаюцца асаблівасці традыцыйнай культуры харчавання беларусаў. Выдзелены асноўныя структурныя часткі, якія дазваляюць адносіць яе да нематэрыяльнай культурнай спадчыны. Адзначаецца неабходнасць фіксацыі палявога матэрыялу ад пажылых інфармантаў у этнаграфічных экспедыцыях у розныя гісторыка-этнаграфічныя рэгіёны Беларусі. Падкрэсліваецца важнасць працы па ўключэнні элементаў традыцыйнай культуры харчавання ў Дзяржаўны спіс гісторыка-культурных каштоўнасцей Рэспублікі Беларусь. | en_US | 
| dc.language.iso | other | en_US | 
| dc.publisher | БГУКИ | en_US | 
| dc.subject | народный застольный этикет | en_US | 
| dc.subject | традиционная пища | en_US | 
| dc.subject | белорусская народная кухня | en_US | 
| dc.subject | народная культура Беларуси | en_US | 
| dc.subject | белорусские блюда | en_US | 
| dc.title | Традыцыі харчавання як нематэрыяльная культурная спадчына беларусаў | en_US | 
| dc.type | Article | en_US |